Canal Digital i brudd med Discovery Networks

Som de fleste nok er kjent med er det brudd i forhandlingene mellom Discovery Networks og Canal Digital. Vårt sameie har avtale med Canal Digital på leveranse av TV og internett.

Canal Digital har ikke lov til å vise kanalene til Discovery Network, som omfatter TVNorge, Fem, Max, Vox, Discovery Channel, TLC, Eurosport, Eurosport Norge, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, ID: Discovery Investigation og Discovery Showcase.

https://kabel.canaldigital.no/hjelp/info/

Canal Digital gir sine kunder muligheten til å si opp abonnementet, selv om de er midt i en bindingstid. Styret er usikker på om dette også omfatter kollektive avtaler, og jobber med å få brakt det på det rene. Vi skal også undersøke om vi han få andre former for kompensasjon som prisavslag, høyere internetthastighet etc.

Som en kompensasjon tilbyr Canal Digital alle en 100 mbits symmetrisk linje samt kostnadsfritt, og helt uten forpliktelser, å se C More Film, frem til 1. april.

Styret oppdaterer saken når nye relevante opplysninger foreligger.