Canal Digital er enig med Discovery Networks

Canal Digital og Discovery Networks er enige om en ny distribusjonsavtale. Det betyr at alle kanalene nå er tilbake.

Canal Digital tilbyr ingen kompensasjon utover at de i perioden har gitt kunder ulike tilbud som plaster på såret for tapet av kanalene (DPlay, økt netthastiget til 100 mbits ut februar, C More Film og C More Play kostnadsfritt til 1. april).

DPlay
Hvis du bestilte DPlay mens kanalene var borte fra skjermen, vil du få refundert månedsbeløpet.

Alle beholder DPlay i en hel måned, selv om de ikke har sendt inn kvitteringen ennå, men du må registrere utlegget på kontaktskjema på Canal Digitals senest 10. mars. Gå til kontaktskjema og velg «TV» og «Dplay» og legg ved ordrebekreftelsen.

Husk at du selv må si opp ditt abonnement på DPlay hvis du ikke ønsker å fortsette utover denne måneden.

Økt netthastighet
Alle får beholde 1oo mbits netthastigheten ut februar. Hvis du ønsker å fortsette med raskt bredbånd etter dette, kan du enkelt oppgradere på MinSide.

C More Film
Alle kan fortsatt aktivere C More Film kostnadsfritt etter at konflikten er nå er løst. Dette var ikke en direkte kompensasjon, men et kampanjetilbud Canal Digital har satt opp for å gi sine kunder en smakebit på gode serier og filmer på fra C More. Avtalen utløper automatisk 1. april.

Ytterligere informasjon fins på Canal Digitals nettside.