Fiberbredbånd

Sameiet har tegnet en avtale med Canal Digital på levering av TV og internett over fiber de neste tre årene.

I løpet av februar skal samtlige leiligheter ha fått trukket fiberlinje, montert hjemmesentral, vegguttak, samt utplassert dekoder og trådløs ruter. Dekoderen har opptaksfunksjon som kan styres via TV, nett og app på telefonen.

Når vi nå installerer fiberbredbånd, er det viktig å minne om at den eksisterende coaxen ville tjent våre interesser i mange år, men sameiet får under avtalen installert fiber uten kostnad. Derfor skifter vi nå teknologi. Det største fordelen med bredbånd via fiber er kapasiteten.

Vårt sameie har forhandlet avtalen sammen med ni andre bygg i Dyre Halses gate. Avtalen reduserer de månedlige utgiftene, samtidig som fiberen legges vederlagsfritt. Avtalen er på 25 mbit/s internetthastighet med rimelige oppkjøpspriser. Det er forhandlet gode rabatter på oppkjøp av netthastighet. Første året av avtalen får vi oppgradert hastighet til 50 mbits og T-We plus: https://kabel.canaldigital.no/T-We/

Canal Digital lanserer nytt produktkonsept i løpet av 2016. Der vil det bli mulig å abonnere på kun bredbånd uten TV-abonnement for de som måtte ønske det.

I hyblene trekkes det ikke egen fiber, men de får TV levert over coax og deler internett med hovedleilighet.