Ny hjemmeside

Velkommen til våre nye nettsider! Målet med denne nettsiden er å forbedre kontakten mellom styret og beboerne.

For å holde oppdatert er vi avhengig av tilbakemeldinger fra dere som beboere, uansett hva det måtte gjelde. Send oss en epost på sameietF@gmail.com med en kort beskrivelse, så skal vi videreformidle dette på best mulig måte.

Her på vår nettside vil du finne det meste du trenger å vite om det å bo og eie en leilighet i vårt sameie.

Er det ting du ønsker å vite mer om, eller ønsker vi skal skrive noe om som kan interessere flere, send oss en epost på sameietF@gmail.com.

Denne nettsiden er en begynnelse i vår aksjon om å prøve å bedre vår kommunikasjon mellom styret og beboere, måtte det gjelde driftsmeldinger, Velforeningen, ting som skjer i gaten og andre nærliggende hendelser. Vi ønsker at denne siden skal bli en naturlig side å henvende seg til når både eier og beboer vil vite mer om hva som skjer, så vel som i blokka og nærmiljøet.

Vi vil med dette ønske en alle en riktig god jul, og et godt nytt år!

Med vennlig hilsen styret!